A1 Adria League – Sezona 7 / 8

A1 Adria League Recap

Unatoč neočekivanim nevoljama i poteškoćama koje je pandemija COVID-19 donijela na svijet, prošla je godina bila ogroman uspjeh za projekt A1 Adria lige. Eksperimentirali su sa dva nova naslova i sretni su što mogu reći da se isplatilo! U prošloj sezoni Good Game Gold i Red imali su žestoko rivalstvo Brawl Starsa ​​i na kraju su Gold igrači osvojili glavnu nagradu tijekom Reboot Online Games Week-a.

CS: GO je vidio još jednu pobjedu za lvlUP. Nakon klimavog starta u SWISS fazi, srpska snaga se vratila i zatražila svoj treći naslov za redom u A1 Adria ligi. U 6. sezoni kombinirali su se naslovi FIFA20 i FIFA21, kao i što se uobičajeno na pola sezone događa transfer s jedne na drugu igru.

Amke2001 je igrač koji se najbrže prilagodio okruženju FIFA21 i osigurao je prvo mjesto! Unatoč tome što je LAZR imao savršenu grupnu fazu, Nikola i Joža Esports okrunjeni su prvacima Clash Royale sezone 6.

U sezonama 7 i 8 vratit će se jedan od prvih naslova A1 Adria Lige – League of Legends. Dok se opraštamo od Clash Royalea, drago nam je što se League of Legends vratio na glavni popis igara. Ostale igre ostat će iste, što znači da ćemo ovu godinu provesti gledajući još dvije akcijske sezone ispunjene igrama CS:GO, Brawl Stars i FIFA21!

Regionalna scena League of Legends razvila se tijekom posljednjih nekoliko godina te svi jedva čekaju povratak titana! Očekuju ogroman odaziv nekih od najboljih u regiji, kao i igrača koji traže svoju priliku da postanu sljedeće regionalne superzvijezde. A1 Adria liga godinama je poligon za dokazivanje talenta u regiji i planiraju nastaviti tu tradiciju i do 2021. godine.

BRAWL STARS

Iako je odluka o promjeni Hearthstonea za Brawl Stars sigurno bila teška, Supercell-ova pucačina u areni dokazala nam je da je jedna od najvećih mobilnih esport-ova u industriji.

Umjesto da tijekom cijele sezone dovode brojne kvalifikacije, imat će samo četiri kupa i usredotočiti će se na grupnu fazu turnira. Najuspješnije momčadi iz kvalifikacijskih kupova plasirat će se u fazu BO5 / BO3 SWISS koja će odrediti četiri natjecatelja u doigravanju. Četiri finalista sukobit će se u dvostrukoj eliminaciji BO3 za priliku da osvoje svoj udio u nagradnom fondu od 2.000 € u sezoni 7.

Tijekom svakog kupa, 16 najboljih momčadi zaradit će bodove ovisno o svojim rezultatima. Na kraju će prvih osam preći u SWISS fazu:

1.mjesto 100 bodova
2.mjesto 70 bodova
3.mjesto 50 bodova
4.mjesto 40 bodova
5. – 8. mjesto 30 bodova
9. – 16. mjesto 10 bodova

Nagradni fond za 7. i 8. sezonu će izgledati ovako: 1. 900 €, 2. 600 €, 3. 300 €, 200 €

Brawl Stars: No Time to Explain - YouTube

FIFA

Iako je potpuno drugačija igra od Brawl Starsa, otkrili su da slični formati donosi najbolje iz obje igre. Sezona 7 ponovno će se igrati na PlayStationu 4. Četiri kvalifikacije prethodit će SWISS fazi u kojoj će se vidjeti kako se naši regionalni FIFA igrači bore za četiri mjesta u doigravanju. SWISS faza će se pohvaliti formatom meča BO3, dok će se završna faza igrati u dvostrukoj eliminacijskoj zagradi koja će ponovno okruniti našeg novog nogometnog prvaka u regiji. Još jednom, 16 natjecatelja koji su osigurali prva mjesta zaradit će bodove koji će se podijeliti na sljedeći način:

1.mjesto 100 bodova
2.mjesto 70 bodova
3.mjesto 50 bodova
4.mjesto 40 bodova
5. – 8. mjesto 30 bodova
9. – 16. mjesto 10 bodova

Nagradni fond za 7. i 8. sezonu će izgledati ovako: 1. 750 €, 2. 500 €, 3. 300 €, 200 €

FIFA 21 izgubila licence za nekoliko timova, igrači ne mogu biti sretni - SportSport.ba

CS:GO

Timovi se pripremaju i tijekom posljednjih mjeseci te jedva čekaju početak A1 Adria lige. Na regionalnoj sceni događalo se veliko miješanje igrača kroz timove, dok svi čekaju povratak kralja FPS igara – Counter-Strike. Prikazat će sličan format za 7. sezonu, s malim promjenama u momčadima koji će sudjelovati u Ligi.

Ove sezone pridružit će nam se šest od osam ligaških momčadi odigravši dva kvalifikacijska kupa koja su otvorena za cijelu regiju. Pobjednici iz prošle sezone dobit će jednu od dvije izravne pozivnice, a uskoro će biti objavljena i druga pozivnica! Imat ćemo priliku još jednom pogledati spektakularnu pozornicu BO3 SWISS. Četiri momčadi koje dođu do tri pobjede igrat će u play-offu za priliku da postanu aktualni prvaci najvećeg regionalnog esports natjecanja!

Nagradni fond za 7. i 8. sezonu će izgledati ovako: 1. 2000 €, 2. 1500 €, 3. 1000 €, 500 €

CS:GO: Jogadores que abusarem do chat de voz serão punidos pela Valve

LEAGUE OF LEGENDS

Od prve dvije sezone navijači su čeznuli za povratkom u League of Legends. KlikTech u sezoni 1 i ASUS ROG ELITE u sezoni 2 su bili najbolji timovi tog vremena te je sada  ključni trenutak da se odluči tko će biti prvak 7. sezone A1 Adria lige. Pripremili su zanimljiv format za sve momčadi iz svake zemlje u regiji, tako da će svaka od zemalja uključenih u A1 Adria ligu imati svoj tim koji će ih predstavljati u grupnoj fazi.

Osam zemalja u regiji bit će domaćini po dva kvalifikacijska kupa koji će donijeti četiri momčadi mjesto u svojoj nacionalnoj ligi. Osam nacionalnih liga imat će dvostruko eliminacijski nosač BO3. Timovi koji prežive ovu fazu igrat će Regional Playoff – još jedan dvostruki eliminacijski krug koji će kulminirati utakmicom Najboljih od 5 velikih finala.

Nagradni fond za 7. i 8. sezonu će izgledati ovako: 1. 1600 €, 2. 1200 €, 3. 800 €, 400 €

League of Legends Wishlist for 2020
Pogledajte video ako vas zanima kako da i VI postanete ESPORTS ZVIJEZDA
Zapratite nas!
Facebook Pagelike Widget
Newsletter
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...