Deveta sezona EBL-a kreće uskoro

Najveća Balkanska League of Legends liga nam se vraća bolja nego ikada!

EBL – što je to ?

Ukratko za sve vas što čitate ovo i niste nikada čuli za EBL, u par kratkih crta što i kako.
Esport Balkan Liga je official League of Legends liga od strane Riota posebno za područje Balkana.

Počinje se sa kvalifikacijama gdje se može prijaviti svatko te onih 8 najboljih ulaze u ligaški dio iliti playoff.
Tamo se bore za nagradni fond od 20.000 eura i plasman na veliki EUROPEAN MASTERS.

European Masters je najveći LoL turnir u Europi sa nagradnim fondom od 150.000 eura – te oni koji se pokažu na tim natjecanjima najviše obično zaigraju za neke od League of Legends European Championship timova.

Izvor: European Balkan League

EBL 9. Sezona

Riotova Balkanska esport liga iliti Esports Balkan League ponovno kreće od 14.7.2021 i ulazi u devetu sezonu natjecanja.
Okršit će se titani iz cijele regije za nagradni fond koji iznosi 20.000 eura i plasman na već dobro poznati EUROPEAN MASTERS.

Titulu će opet braniti već trostruki prvak ŠAIM SE SuppUp dok će njihovi glavni rivali Zero Tenacity morati dati i više od 100% kako bi osvetili poraz u finalu Spring splita.
Osim ova dva velikana treba napomenuti da se natječu i ostali dobri timovi iz Spring splita kao Split Raiders, Nexus Gaming, Crvena Zvezda, ASUS ROG ELITE, CR4ZY i u novom sastavu X25 Esports.

Kako smo već i upoznati, a možda i nismo – ove godine EBL je odlučio ne izbacivati one timove koju budu najlošiji u Spring splitu, ali uveo je bodovanje i nakraju Summer splita ekipe koje imaju najmanje bodova će se boriti za opstanak u ligi prije početka sljedeće sezone.

Zapratite nas!
Facebook Pagelike Widget
Newsletter
Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...